vacker


Hon är såååå vacker !!!



JOBB!


Jag har inte tid att skriva så mkt just nu. har nämligen fått ett jobb i några veckor. 2tusen i veckan får jag minst :D. så skriver när jag ahr tid och inte jobbar eller ligger död-sover i min säng. STAY STRONG <3

Färg

Idag har jag färgat håret. Har inte svart längre :) utan brunt :).
Ska kolla klart på en serie sen ska jag väga mig..



GAME on.

Har köpt The Sims 3 idag <3 ska sitta och nörda med det nu. Då tänker jag inte på mat iaf!!! <3


Lördag.

Ja här fastas det. Ska på bio idag med min mamma. Det blir nog ganska lätt att undvika mat idag. Har bra lögner och bra sätt att göra så dom tror att jag äter. Det blit massa vatten idag iaf. Nej nu ska jag gör mig iordning.

13 juni - FASTA!
14 juni -
15 juni -
16 juni -
17 juni -
18 juni -
19 juni -
20 juni -



God natt.

Är trött & mår illa. God natt. Stay strong <3



HAT är vad jag har.

Jag känner mig jäkligt mörk och det enda jag känner att jag har i hjärtat nu är hat..!! Fattar inte hur en del människor kan vara så jävla okänsliga, själviska, onda, vidriga, äckliga, ihjgiroeghqeui JÄVLAR!!! ursäkta men jag är så förbannad. att man kan älska en person så mkt men ändå verkligen hata han lika mkt om inte mer!!! kanske inte mer men jag tror känslan hat är större än kärlek för mig...!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!! fy fan.. och sånt här hade varit lättare om man hade haft vänner eller en vän iaf. jag har ingen.. jo jag har min hund, det är den jag pratar med, sitter med när jag är ledsen. och sen har jag världens elakaste och själviska pojkvänn.... jag önskar jag hade någon, bara en vän...



kanske det, då är jag jävligt stark.
 men här är det enda stället jag inte behöver gömma vem jag egentligen är..

SPY!


Jag önskar jag kunde spy lätt som en plätt!!
Utan att det var jobbigt,
utan att det känns vidrigt,
utan att det gör ont!!

I <3 ALEXA.C!

ALEXA CHUNG <3




































Carmen Solomons.

Att skriva vad jag vägde igår eller idag är bara för pinsamt. Riktigt äcklig känner jag mig!! Och pga viktökningen ska jag fasta! Börjar redan idag! jag får se hur jag klarar det, därför skriver jag inte upp något på dom andra dagarna! Som tur är ska jag snart bort och där äter jag nästan aldrig något!

12 juni - Fasta!
13 juni -
14 juni -
15 juni -
16 juni -
17 juni -
18 juni -
19 juni -
20 juni -

& nu bilder på carmen solomons. (hon ser inte ut som någon annan iaf)

















Button.

Nu ska jag kolla på denna filmen.



rent & snyggt.

Nu har jag städat klart.
Och tusan vad ont jag har i knäna!
Ska snart väga mig.
Måste bara vila Knäna & ryggen.
Hehe känner mig som en gammal tant!

Städa!

Ja jag har rensat lite i min stora garderob och ställt in mina plast låder men onödiga saker i. Och mina rosor har jag klippt av och lagt i en stål väska (vet inte vad dom heter). Ska fortsätta nu, måste stor städa. Sen ska jag packa i min stor resväska. Ska bort till kusten i över en vecka <3 Ska snart väga mig också. Så jag skriver snart.

Alexa Chung <3


Sov dags

Nu sja jag försöka sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon till läkaren. Men jag kommer nog ligga vaken till typ 01.00-02.00 tyvär.. Men efter läkaren imorgon ska jag på jakt efter kläder som på denna bild. Detta är en av mina favorit bilder också! <3 (har redan haft den på bloggen innan, men aja ^^)






instängd

Jag blir snart galen. Jag bor i ett ganska så stor hus med, men helt plötsligt kände jag bara att inget får plats och jag vet inte vart jag ska lägga allt. Så jag får panik och känner mig instängd. Jag vill ha stor ytor där jag kan röra mig! Jag får PANIK ATTTTACK!!! På tal om det, imorgon ska jag till läkaren och få starkare medecin.. Se jag ÄR galen..

Här är lite vackra hus/inrednings bilder. <3






Shenae Grimes

Smal och hennes hååår!! Mkt finare nu när hon färgat det mörkare.


















Min FAVORIT!!

Min absoluta favorit är Jessica Stroup!!





















WEEDS <3

YEEEEEEEES nu har säsong 5 startat!! Så nu ska jag kolla på första episoden :)

Emma




Twiggy

Lite bilder på Twiggy. Dålig kvalite men dom är ju inte precis nya heller.
















St Trinian's

Om ni inte har sett St Trinians, gör det! Det är en riktigt thinspo film tycker jag. Skådisen Talulah Riley och en av dom blonda tjejerna i denna filmen har världens snyggast ben! Här är lite bilder från filmen.







SATC

Nu har jag badat och kollar på Sex And The City filmen på min nya TV <3 hehe.
Mmm tänk om man kunde se lika smal och snygg ut som Carrie är i filmen, på denna bild.


Ny tv.

Vaknade klockan 04.30 och hade världens mag smärtor så jag gick upp tog samarin och lite fil. gick väl över vid 05.30 och jag somnade klockan 06.00. Sen klockan 10.00 åkte jag och mamma och köpte en platt tv till mig, för mina pengar. Och jag har flera liter CocaCola Zero att dricka <3

Viktminskningen går rätt så bra. Äter iaf under 400kcal varje dag.







Imorgon.

Idag har jag inte alls haft mkt tid till att skriva. Ja jag har ju inte skrivit något. Men jag har varit och firat en släkting. Jag åt bara kyckling inget annat skräp! Duktigt av mig hehe :). Skriver mer imorgon <3



i will be thin.

Thinspo.




























Mina ben...

Här är några bilder på mina ben..

mmm kan användas till Revers Thinspo.. ha haaa :(( .. nu kmr jag inte vilja äta på ett bra tag!!!
Äckel ben. Det ena ser mkt större ut än det andra också.. 




Msn.

Skulle vara jätte kul om någon addade mig på [email protected] eller om ni skrev eran msn i detta inlägget.




Första gången jag mäter.

Nu har jag mätt mig för första gången i mitt liv. Blev besviken. Men jag ska kolla runt och se vilka jag ahr samma mått som. Och nu förstår nog folk att jag har väldigt bred midja. Och jag hatar det! För på benen passar 32 (cubus storlekar) men till midjan, om dom ska sitta på höftbenen måste jag ha 36 eller ännu större ibland. Här är måtten iaf, jag visste inte riktigt vart man skulle mäta sig så, hehe. Så här blev det.


Byst - 83
Under byst - 70
Över naveln, där det är smalast på magen - 72
Midja - 87
Lår - 45
Vad - 31,7
Arm - 24


Thinspo





















En ny start.

Jag har en annan "thin" blogg och har fortfarande kvar den. Men jag ville börja om, och göra det lite finare och bättre denna gången. Och det går riktigt bra för mig. På denna blogg hade jag tänkte lägga ut bilder på mig ibland också. Mitt mål är 46kilo och jag väger just nu 54-55kilo.







RSS 2.0